User Name

Password

Info New or Forgotten?

Klik HIER voor de homepage

Leidsche Rijn Tennis > Werken bij

Werken bij LRT Property Sheet

Werken in een gemotiveerd trainersteam?

LRT heeft een hecht trainersteam met veel vaste gezichten die al jaren met elkaar samenwerken. We geven op onze huidige 5 verenigingen aan ruim 1500 leden training en we willen graag verder groeien! Dat kan alleen met nieuwe gemotiveerde tennistrainers die hart hebben voor tennis. Je moet zelf graag op de tennisbaan willen staan en andere mensen enthousiast willen maken voor één van die mooiste sporten die er bestaat!

Vacature.  

Voor het nieuwe zomerseizoen 2020 zijn we op zoek naar een beginnende A trainer (KSS Niveau 3) die ons team komt versterken op een nieuwe vereniging die met LRT een contract aangaat. 

Wat kun je van ons verwachten?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, goede begeleiding en super leuk/betrokken trainersteam. Verder bieden we je de mogelijkheid om tegen vergoeding KNLTB opleidingen te volgen en er zijn ook doorgroeimogelijkheden binnen ons team.

Stage
We zijn een erkend leerbedrijf, dus stagiaires krijgen bij ons een gedegen opleiding. Wil je graag het trainersvak in, neem dan contact met ons op.

Contact
Wil je graag een keer vrijblijvend kennismaken of is deze vacature voor jou interessant, bel dan met 06-51107474 of stuur ons een e-mail op info@leidscherijntennis.nl

CV versturen
Heb je graag dat we je op de hoogte brengen als we een vacture hebben die op jouw wensen aansluit, dan kun je je CV mailen naar info@leidscherijntennis.nl

LRT, voor iedereen met een tennishart.

SPONSORS

Leidsche Rijn Tennis
Pieter D'Hontlaan 71, 3541AS Utrecht
Telefoon 06-51107474
E-mail info@leidscherijntennis.nl
KvK-nr 30093307
BTW-nr NL001996096B94

FB