User Name

Password

Info New or Forgotten?

Klik HIER voor de homepage

Leidsche Rijn Tennis > Over ons > Wat is LRT?

Wij zijn Leidsche Rijn Tennis (LRT)

Leidsche Rijn Tennis is een professionele tennisschool, die sinds 1983 onder de naam LRT in regio Utrecht trainingen verzorgt.

Bij LRT staan drie sleutelwoorden hoog in het vaandel:

PLEZIER

Het belangrijkste binnen de sport is plezier hebben met het tennisspel ongeacht je ambities, niveau of leeftijd. Je moet plezier hebben, gemotiveerd zijn en alles willen geven om een stap hoger te komen. Als je met plezier blijft tennissen zal je progressie maken en op termijn resultaat boeken binnen je eigen ambities en reële doelstellingen. Drive en passie zijn hierbij erg belangrijk. We bieden dit allemaal in een veilige en fijne leeromgeving voor elke speler, zodat niets je in de weg staat om je goed te ontwikkelen.

PROGRESSIE

Als tennisschool streven we ernaar om iedere tennisliefhebber het juiste aanbod op maat aan te bieden. De wensen van de klant nemen we in ons plan van aanpak mee, zodat iedereen een optimale progressie kan boeken binnen zijn eigen ambities.

PERFECTIE

Als tennisschool bieden we elk individu het perfecte programma aan, waarbij goede service en kwaliteit voorop staat. Voor al onze diensten streven we naar perfectie zodat we de klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Belangrijke punten binnen onze visie zijn:

Het verdelen van aandacht bij leerlingen.

Een speler die 3 keer per week traint krijgt natuurlijk meer aandacht dan een speler die 1 keer per week traint. Of je nu vaak of minder vaak traint, maakt bij ons geen verschil. Iedere speler is belangrijk en heeft recht op aandacht in zijn ontwikkeling als tennisser.

Eerlijkheid naar klanten.  

Eerlijk zijn naar de klant toe vinden wij zeer belangrijk. Natuurlijk is ons streven om het perfecte aanbod te bieden voor iedereen. Met de clubs zijn wij continu in overleg wat voor lessen en producten we aanbieden.

Een gezonde organisatie. 

Wij zijn van mening dat het te snel groeien van een tennisschool niet bevordelijk is voor de kwaliteit en de service van de organisatie. Hierbij doelen we op het feit dat als er te snel meerdere trainers worden aangetrokken, zij niet op korte termijn dezelfde visie kunnen delen waar wij voor staan en daardoor niet optimaal kwaliteit kunnen leveren. LRT is nu een middelgrote tennisschool en heeft de ambitie om haar trainers, verenigingen en spelers te boeien en te binden. LRT denkt dit te kunnen waarborgen door een middelgrote tennisschool te blijven, in plaats van door te groeien naar een grote tennisschool met de risico's van het verlies aan kwaliteit, service en continuïteit.

Buiten de visie zijn meerdere aspecten van belang om ervoor te zorgen dat het team goed functioneert, professionaliteit uitdraagt en goed bij elkaar past. Hierbij denken we aan het aanvullen van elkaar en continue overleg over zaken binnen de organisatie. Verder willen we ons blijven verdiepen in de tennissport en cursussen blijven volgen, zodat we bijblijven in de laatste veranderingen en vernieuwing binnen het trainerschap.

Communicatie blijft één van de belangrijkste dingen binnen de organisatie. Wij geloven erin dat als je stap voor stap uitbreid en dit met kwaliteit blijft doen, de organisatie veel sterker en gezonder zal zijn. Wij kunnen dan ook gaan voor het optimale resultaat voor onze klanten, die gebruik maken van één of meerdere van onze diensten.

LRT werkt met gediplomeerde trainers die dan ook lang bij LRT en bij een club werkzaam zijn.

Ons streven is om voor iedere vereniging een clubtrainer in te zetten die langdurig bij de vereniging werkzaam is en daardoor een echte clubtrainer wordt. Hij of zij is het aanspreekpunt van de vereniging.

Momenteel geven we op de volgende verenigingen les:

  • COV Desto
  • TV  Larsheim
  • PVDV
  • ULTV Rhijnauwen
  • TC Rijnsweerd
  • LTC Vleuten de Meern

MEER INFORMATIE

Trainers

Bekijk op deze pagina wie onze trainers zijn.

Methodiek

Lees hier over onze lesmethodiek.

Contact

Zeedistel 19, 3453TE De Meern
Telefoon 06-51107474
E-mail info@leidscherijntennis.nl

SPONSORS

Zeedistel 19, 3453TE De Meern
Telefoon 06-51107474
E-mail info@leidscherijntennis.nl
KvK-nr 30093307

FB