User Name

Password

Info New or Forgotten?

Klik HIER voor de homepage

Leidsche Rijn Tennis > Nieuws

NIEUWS ARCHIEF

Uitnodiging ABNAMRO tennis KIDSDAY 13 februari 2019.

Nieuws van thursday 18 october

Ter herinnering; de helft van de kaarten zijn op dit moment weg.

MET LRT voor het 10e jaar NAAR ABNAMRO TOURNAMENT KIDS DAY?

Er doen weer vele wereldtoppers mee aan het toernooi! Oa de nummer 6 Marin Cilic, de nummer 9 van de wereld Grigor Dimitrov, de nummer 11 Kei Nishikori, de nummer 27 Hyeon Chung, de nummer 37 badboy Nick Kyrgios en nummer 48 van de wereld Robin Haase. Er zullen nog andere toppers worden gecontracteerd in de komende weken. De kans om ze van dichtbij te zien schitteren! Het toernooi wordt gehouden van 9 t/m 17 februari 2019 in Ahoy Rotterdam.

Wij gaan op woensdag 13 februari 2019.
De bus vertrekt om 13.00 uur bij de bekende opstapplaats in De Meern, Meerndijk 126 (bij poppodium de Azotod). Rond 19.00 uur komen we weer aan in De Meern.

Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen met ons mee. Jongere kinderen kunnen alleen mee, wanneer één van beide ouders meegaat. Ouder dan 12 jaar kan uiteraard ook mee als ze vrij krijgen van school :-).
De kosten zijn € 37,50 (inbegrepen zijn het toegangskaartje, busreis en T-shirt).  

Overige informatie
Mocht uw kind een allergie hebben, dan horen we dit graag van te voren. Ook dit jaar gaan er een aantal trainers mee als begeleiding. Maar zonder hulp van enkele ouders kunnen we deze activiteit niet organiseren. Graag doen wij dan ook weer een beroep op u. Mocht u mee willen gaan, laat het ons dan via de mail even weten en schrijf dan ook via de site in. Als begeleider betaalt u € 37,50 (volwassen toegangskaartje en busreis).

Opgeven kan via de meegestuurde link of via www.leidscherijntennis.nl  onder het kopje "Agenda". 

De inschrijving staat open zolang er kaarten zijn, maar uiterlijk tot 29 november, want dan verloopt onze optie op de kaarten. 

Mochten er vragen zijn, dan kunt u mailen naar info@leidscherijntennis.nl     

Met sportieve groet,

Francesco Jetten

Info incasso lesgeld jeugd winterlessen blaashal Kromme Rijn.

Nieuws van monday 15 october

De lessen zijn gisteren in de blaashal gestart en de banen zijn nu goed!  

Qua incasso bij de jeugd zijn gisteren de normale prijzen gefactureerd en is geen rekening gehouden met 2x buitentraining. Voor de herfstvakantie is geen baanhuur berekend in de lesprijs (dit is alleen bij de senioren cursisten het geval ivm vrijspelen). Vandaag en morgen wordt het verschil in lesprijs naar jullie rekening teruggeboekt! Excuus voor de verwarring.

Nog goed om te weten: 

- voor de lessen in de hal kun je het beste zaalschoenen gebruiken (gladde zool en weinig profiel). Deze kun je tegen een goede prijs bijvoorbeeld via Decathlon.nl, Beslist.nl of Perrysport.nl kopen.

- adres blaashal is: Tolhuislaan 3b Bunnik.

Mochten er nog vragen zijn, dan zijn we bereikbaar op info@leidscherijntennis.nl

Met sportieve groet,

Team LRT.   

 

 

Locatie Blaashal Kromme Rijn

Komende week helaas nog geen winterlessen in de blaashal, maar we gaan wel starten!

Nieuws van saturday 6 october

We hebben te horen gekregen dat de banen in de blaashal helaas komende week nog niet klaar zijn. De aannemer heeft kennelijk iets meer tijd nodig om de banen aan te leggen! De blaashal gaat vanmiddag wel omhoog.

Maar het goede nieuws is dat de winterlessen wel gewoon a.s. maandag van start gaan. Met toestemming van ULTV Rhijnauwen zullen alle trainingen op hun park kunnen plaatsvinden. Dit betekent dat ook de leden van TC Rijnsweerd hier voor deze ene keer les kunnen volgen.  

In de week van 15 oktober kunnen we dan echt de nieuwe blaashal in.

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je mailen met info@leidscherijntennis.nl

Met sportieve groet,

Team LRT

 

Locatie Blaashal Kromme Rijn

Dames wintercompetitie op vrijdagochtend in Doorn.

Nieuws van wednesday 11 july

OPEN INSCHRIJVING DAMES WINTER COMPETITIE 2018/19
De inschrijving voor deze gezellige damescompetitie in Doorn is weer geopend! Maar let op: VOL = VOL!!

Deze vrijdagochtend dames dubbelcompetitie vindt iedere vrijdagochtend plaats tussen 09.00 en 12.00 in het Tenniscenter In-Doorn in Doorn. Deelnemende teams worden ingedeeld op sterkte (5/6/7 en 7/8/9) en spelen om de week in de periode van half september 2018 tot begin april 2019.

De ochtenden bestaan uit twee wedstrijden van 45 minuten met tussendoor een koffie pauze.

Schrijf je snel in via onderstaande link:

https://www.natasja-sutorius.nl/inschrijven/dames-competitie-2018-2019

Graag inschrijven als koppel (wel beide dan het formulier invullen). Heb je geen partner of wel vragen, neem dan contact met mij op!

Groetjes

Natasja Sutorius

Trainster LRT

06-48088986

Info wintertrainingen blaashal Bunnik en enquête vervoer wintertrainingen jeugd.

Nieuws van friday 6 july

Van Utrecht oost naar Bunnik

De afgelopen jaren hebben wij de trainingen gegeven in de blaashal van Rijnsweerd. Zoals de meeste van jullie inmiddels weten zullen de trainingen niet meer gegeven worden in deze blaashal.

De afgelopen maanden zijn wij erg druk geweest om een nieuwe locatie voor de wintertrainingen te vinden. En met grote blijdschap kunnen wij vertellen dat we in een samenwerkingsverband met een aantal partijen een nieuwe tennishal hebben gerealiseerd in Bunnik.

De tennishal zal gedeeld worden met HC Kromme Rijn. Onze tennisschool heeft van maandagochtend t/m zondagavond twee tennisbanen ter beschikking.

Wij beseffen dat hiermee de situatie is veranderd. De afstand en reistijd is hierdoor iets groter geworden om de locatie te bereiken. Wij willen jullie graag tegemoet komen en zoeken daarom naar een mogelijke oplossing.

We onderzoeken hierbij of we de dienstverlening van onze tennisschool kunnen uitbreiden d.m.v. vervoer. Onze doelstelling is om ieder lesuur van maandag t/m vrijdag als extra service een pendelbusje in te zetten waar 8 personen per keer vervoerd kunnen worden.

De opstapplaats zal op de parkeerplaats bij het restaurant Wilhelminapark 65 zijn. De pendelbus zal jullie naar de opblaashal op de Tolhuislaan 3B in Bunnik brengen.

We verloten onder alle ontvangen enquêtes een tennisles en een tennisracket.

Klik hier http://nl.surveymonkey.com/r/P89YY6J onze vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst duurt maximaal 2 minuten.

Graag ontvangen wij jullie reactie vóór 9 juli.

Met sportieve groet,

Team Leidsche Rijn Tennis

Uitnodiging 2e serie van 8 weken seniorenlessen PVDV.

Nieuws van thursday 14 june

Ter herinnering.

Je kunt je nog t/m morgen 23 mei opgeven.

We hopen dat de lessen goed bevallen en de vraag is of je nog een serie van 8 lessen zou willen volgen.

De introductie lessers kunnen vervolglessen krijgen in een groep van 4 personen en moeten dan per 4 juni lid worden van PVDV (lidmaatschap regelen met de ledenadministratie). 

Geef je uiterlijk 23 mei op via onderstaande link. De nieuwe lessen voor de dinsdag en woensdagavond starten in de week van 5 juni. De donderdagavond start met een nieuwe serie op 14 juni en de maandagavond lessen starten vanaf 18 juni met een nieuwe serie. Op vrijdagochtend zullen er ook weer 8 nieuwe lessen worden aangeboden.

Mochten er nog vragen zijn, mail ons dan info@leidscherijntennis.nl

Met sportieve groet,

Francesco Jetten

 

Locatie PVDV

INFO ABNAMRO TENNIS

Nieuws van 14 december 2017

Leuk dat je meegaat naar het ABN tennistoernooi om naar de tennistoppers te kijken. 

Woensdagavond werk bekend dat Rodger Federer ook mee gaan doen!! Wie weet zien we hem in de middag trainen. 

Volgende week woensdag vertrekt de bus om 13.00 uur uit De Meern. Opstapplaats Meerndijk 126, bij cultureel centrum de Azotod naast de A12.

De bus vertrekt weer rond 18.15 uit Rotterdam en wordt zonder file rond 19.00 uur op dezelfde plek terugverwacht.    

Er gaan 36 kinderen, 17 ouders en 2 tennisleraren mee. Mochten er vragen zijn van ouders, dan ben ik tussen 12.00 en 18.00 uur op 14 februari bereikbaar op nummer 06-51107474. Tijdens de terugreis zit ik niet in de bus, omdat ik ook de avond wedstrijden ga bekijken :-).  

De kinderen kunnen hun racket meenemen (doe er wel een naamsticker op met telefoonnummer) om aan de clinics mee te doen, lunchpakketje voor in de bus en wat zakgeld om aan het einde van de middag een broodje unox of patatje te kopen.

De kinderen krijgen in de bus een t-shirt zodat we goed herkenbaar zijn Ahoy!    

Mochten er voor nu nog vragen zijn, dan hoor ik dat graag.

Met sportieve groet,

Francesco Jetten

Info winterlessen TC Rijnsweerd.

Nieuws van 13 october 2017

De indeling van de winterlessen is naar iedereen verstuurd.

Het was weer een grote puzzel met ruim 300 aanmeldingen. We hebben ons best gedaan om iedereen zoveel mogelijk op hun voorkeursdag en tijdstip te plaatsen. Tevens is zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur trainer en dat je met vrienden en vriendinnen les krijgt.

We hebben bij de senioren ook lesgroepen met 5p gemaakt, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen plaatsen. In deze groepen is de prijs aangepast naar 5p en moeten even onderling afspraken gemaakt worden, bijvoorbeeld met whatsapp, welke 4 personen elke week komen trainen.  

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan is Jorg Verwey a.s. maandag 2 oktober tussen 09.00 en 11.30 uur bereikbaar via whatsapp of telefonisch op 06-46795706. Via de mail kun je Jorg ook bereiken jorg_verwey@leidscherijntennis.nl

We hopen dat iedereen weer veel zin in de wintertrainingen heeft. De trainers Jorg, Natasja, Thomas, Nick, Theo en Arthur  in iedergeval wel!

Met sportieve groet,

Trainersteam LRT  

Inschrijving les winterseizoen 2017 - 2018 bij PVDV.

Nieuws van 13 october 2017

Laatste herinnering! U kunt zich inschrijven voor de lessen in winterseizoen 2017 - 2018 bij PVDV. Deze lessen starten in de week van maandag 2 oktober.  

Korting voor leden PVDV: junioren krijgen 5 euro en senioren 40 euro (bij 4 personen 19 weken) of 20 euro (4 personen 10 weken) korting op het hieronder vermelde lesgeld. Na inschrijving en controle lidmaatschap wordt het te incasseren lesgeld naar beneden aangepast. De incasso vind plaats op 26 september. 

Heeft u wensen t.a.v. partners en lestijden, schrijf dan tijdig in zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Inschrijven
Bekijk de mogelijkheden hieronder en klik op het potloodje bij uw eerste keuze. Het inschrijfformulier verschijnt. Controleer op stap 1 uw persoonlijke gegevens. Let met name op het e-mailadres: u ontvangt daarop de bevestiging van de inschrijving, de groepsindeling en de factuur. In stap 2 wordt uw keuze voor de cursus bevestigd en kunt u eventueel een tweede en derde keuze aangeven. Geef in stap 3 aan wanneer u de lessen kunt volgen. Hoe meer vinkjes, hoe groter de kans dat wij aan uw wens tegemoet kunnen komen. In stap 4 geeft u de partners aan. Wij verzoeken u dit met hen af te stemmen en te vragen of zij ook inschrijven. In stap 5 gaat u akkoord met de lesbepalingen en kunt u desgewenst een afwijkend factuuradres invullen. Vul bijvoorbeeld bij de inschrijving voor een kind, hier de gegevens van de ouder/verzorger in.

Cursusmogelijkheden

Sorry, geen lestypes gevonden waarvoor kan worden ingeschreven.

Meer informatie

  • Bezoek onze website www.leidscherijntennis.nl voor alle informatie.
  • Check hier onze voorwaarden.
  • Vragen? Mail info@leidscherijntennis.nl of bel 030-6662311.

Mobiel

Gebruik de PLANMYSPORT APP voor je les agenda en afwezig melden (en nog veel meer - klik HIER).

Locatie PVDV

Inschrijving les Winterseizoen 2017 - 2018 bij Desto Tennis.

Nieuws van 13 oktober 2017

Laatste herinnering! U kunt zich inschrijven voor de lessen in winterseizoen 2017 - 2018 bij Desto Tennis. De lessen beginnen in de week van maandag 9 oktober.  

Mocht je als jeugdlid of seniorenlid van de winter bij PVDV willen trainen onder de overkapping, schrijf dan rechtstreeks in via onze website onder het kopje inschrijven/PVDV en kies dan voor junioren 4 of 8 personen of voor senioren 4 personen 10 of 19 weken les. Het lesgeld bij PVDV is inclusief baanhuur; je hoeft geen lid te worden van PVDV om daar van de winter les te volgen.

Heeft u wensen t.a.v. partners en lestijden, schrijf dan tijdig in zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Inschrijven
Bekijk de mogelijkheden hieronder en klik op het potloodje bij uw eerste keuze. Het inschrijfformulier verschijnt. Controleer op stap 1 uw persoonlijke gegevens. Let met name op het e-mailadres: u ontvangt daarop de bevestiging van de inschrijving, de groepsindeling en de factuur. In stap 2 wordt uw keuze voor de cursus bevestigd en kunt u eventueel een tweede en derde keuze aangeven. Geef in stap 3 aan wanneer u de lessen kunt volgen. Hoe meer vinkjes, hoe groter de kans dat wij aan uw wens tegemoet kunnen komen. In stap 4 geeft u de partners aan. Wij verzoeken u dit met hen af te stemmen en te vragen of zij ook inschrijven. In stap 5 gaat u akkoord met de lesbepalingen en kunt u desgewenst een afwijkend factuuradres invullen. Vul bijvoorbeeld bij de inschrijving voor een kind, hier de gegevens van de ouder/verzorger in.

Cursusmogelijkheden

Sorry, geen lestypes gevonden waarvoor kan worden ingeschreven.

Meer informatie

  • Bezoek onze website www.leidscherijntennis.nl voor alle informatie.
  • Check hier onze voorwaarden.
  • Vragen? Mail info@leidscherijntennis.nl of bel 06-51107474.

Mobiel

Gebruik de PLANMYSPORT APP voor je les agenda en afwezig melden (en nog veel meer - klik HIER).

Locatie Desto Tennis

Inschrijving les winterseizoen 2017 - 2018 bij TC Rijnsweerd.

Nieuws van 23 augustus 2017

Laatste herinnering! U kunt zich inschrijven voor de lessen in winterseizoen 2017 - 2018 bij TC Rijnsweerd. De 18 lessen starten direct na de herfstvakantie in de week van maandag 23 oktober.

Goed om te weten dat er op volgorde van inschrijving wordt ingedeeld en de inschrijving sluit op zondagavond 10 september. We verwachten veel inschrijvingen omdat de binnenlocaties in Utrecht en omgeving afnemen.

We bieden dit jaar bij de junioren mooie kortingen aan voor de rode en oranje jeugd die op woensdagmiddag 13.00 of 14.00 kunnen trainen en op vrijdagmiddag 13.00 of 14.00 uur. Op alle overige tijden gelden de normale trainingsprijzen.

Bij de senioren bieden we een flinke korting aan wanneer je op maandag-, dinsdag- of donderdagochtend tussen 09.00 en 12.00 kunt trainen of op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 kunt trainen. Op alle overige tijden gelden de normale trainingsprijzen.

Jorg Verwey maakt de indeling voor de jeugd en senioren. Mochten er vragen zijn neem dan contact op met hem via jorg_verwey@leidscherijntennis.nl  

Heeft u wensen t.a.v. partners en lestijden, schrijf dan tijdig in zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Inschrijven
Bekijk de mogelijkheden hieronder en klik op het potloodje bij uw eerste keuze. Het inschrijfformulier verschijnt. Controleer op stap 1 uw persoonlijke gegevens. Let met name op het e-mailadres: u ontvangt daarop de bevestiging van de inschrijving, de groepsindeling en de factuur. In stap 2 wordt uw keuze voor de cursus bevestigd en kunt u eventueel een tweede en derde keuze aangeven. Geef in stap 3 aan wanneer u de lessen kunt volgen. Hoe meer vinkjes, hoe groter de kans dat wij aan uw wens tegemoet kunnen komen. In stap 4 geeft u de partners aan. Wij verzoeken u dit met hen af te stemmen en te vragen of zij ook inschrijven. In stap 5 gaat u akkoord met de lesbepalingen en kunt u desgewenst een afwijkend factuuradres invullen. Vul bijvoorbeeld bij de inschrijving voor een kind, hier de gegevens van de ouder/verzorger in.

Cursusmogelijkheden

Sorry, geen lestypes gevonden waarvoor kan worden ingeschreven.

Meer informatie

Mobiel

Gebruik de PLANMYSPORT APP voor je les agenda en afwezig melden (en nog veel meer - klik HIER).

Locatie TC Rijnsweerd

INFO tennis 3 daagse op ULTV Rhijnauwen.

Nieuws van 25 juni 2017

Vandaag viel de regen gelukkig mee en hebben de kinderen naast het tennis genoten van een mooie zeephelling en touwtje springen! Zie voor een sfeerimpressie op facebook https://leidscherijntennis.planmysport.com/portal/pls/pmsportal30/sct_ofa.sct_ofa_url_launch?p_pho_number=346925

Morgen wordt het een mooie dag. In de ochtend gaan we trainen en in de middag spelen we een Davis Cup team toernooi!

De dag sluiten we af met een prijsuitreiking en een lekkere bbq om 16.30.

De kinderen kunnen morgen om 17.30 worden opgehaald.  

Met sportieve groet. 

Francesco Jetten 

Locatie U.L.T.V. Rhijnauwen

Leidsche Rijn Tennis Jeugd Toernooi 2017

Nieuws van 27 mei 2017

Ter herinnering, nog twee dagen de tijd om in te schrijven!

Van maandag 19 t/m zaterdag 24 juni organiseren wij, net als vorig jaar, het superleuke Leidsche Rijn Tennis Jeugd Toernooi voor alle junioren (rood, oranje, groen en geel). We spelen op het park van PVDV, maar de kids van alle andere verenigingen zijn ook van harte welkom.

Rood (enkel) en oranje dubbel spelen op woensdagmiddag 21 juni tussen 14.00 en 18.00 uur. Kosten € 5,00 p.p.

Oranje enkel op vrijdagmiddag 23 juni tussen 15.30 en 18.00 uur. Kosten € 5,00 p.p.

Groen enkel en dubbel op maandag 19 juni, dinsdag 20 juni, donderdag 22 juni (alle drie de dagen tussen 15.30 en 18.00 uur), zaterdag 24 juni (halve finale en finale tussen 09.00 en 15.00 uur) . Kosten € 7,50 p.p. per onderdeel

Geel enkel en dubbel op dezelfde dagen en tijden als groen. Kosten € 7,50 p.p. per onderdeel.

Goed om te weten, het is geen rating toernooi!

Doe jij ook mee?

Klik HIER om je in te schrijven.

Met sportieve groet,

Francesco Jetten

 

Leerlingen toernooi LRT op PVDV.

Nieuws van 24 mei 2017

Zet zondag 11 juni 2017 in je agenda!

Het 7e LRT leerlingentoernooi voor senioren is op zondag 11 juni 2017.

Iedereen is welkom. In het bijzonder de leerlingen die de introductie lessen volgen.

Maar natuurlijk ook de reguliere, oud, potentiële en niet leerlingen.

Dit jaar streef ik er naar om de wedstrijden – in ieder geval ten dele – op speelsterkte te spelen!

Aanmelden kan aan de bar! – er ligt een lijst achter de bar.

Het eten, bij goed weer een BBQ en bij minder goed weer een alternatief, moet wel gelijk per pin aan de bar worden voldaan.

De deelnemers worden verwacht om 13:00 uur, koffie/thee met iets lekkers.

Iedereen speelt (drie wedstrijden) tussen 13:30 en 17:00 uur.

Tussen 17:10 en 17:30 de finale.

Circa 17:30 is de prijsuitreiking en aansluitend de BBQ.

Ook partners e/o kinderen zijn weer welkom en kunnen mee-eten. (Wel van te voren aanmelden!)

De kosten zijn:

€ 5,00 voor alle deelnemers (incl. koffie/thee met iets lekkers zonder deelname aan de BBQ)

Contant te voldoen op de dag zelf aan ondergetekende.

Voor deelname aan de BBQ € 12,50 per persoon voor deelnemers en of partner(s).

Per pin te voldoen aan de bar bij je aanmelding.

€ 3,50 voor kinderen voor een kindermenu (keuze van te voren doorgeven).

Per pin te voldoen aan de bar bij je aanmelding.

Als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Sportieve groet,

Maurice Lekkerkerker

lrt@mlekker.nl

06-52332667

Uitnodiging 9e tennistopperskamp en LRT game day.

Nieuws van 20 april 2017

Beste tennistoppers en ouders,

We organiseren een 9e editie van het Tennistopperskamp. In verband met Koningsdag zal deze editie van het Tennistopperskamp 3 dagen duren. Mocht je al hebben ingeschreven, dan kun je deze mail als niet verzonden beschouwen!

De volgende editie zal zoals jullie van ons gewend zijn weer 4 dagen zijn.

De 9e editie zal plaatsvinden in de meivakantie van maandag 24 april tot en met woensdag 26 april op tennisclub PVDV.

Het adres van PVDV is: Sportpark Rijnvliet 1 Utrecht. Wij verwachten de tennistoppers om 9.00 uur op PVDV en ze kunnen rond de klok van 17.00 uur weer opgehaald worden.

Ook dit keer zullen we met alle tennistoppers wedstrijden gaan spelen.

De LRT- Gameday is op woensdag 26 april op PVDV en alle deelnemers van het kamp zijn automatisch ingeschreven voor deze wedstrijddag. Je kunt ook apart inschrijven voor deze wedstrijddag en dat kan via http://www.lrtgameday.nl/

Tijdens het kamp zal er elke dag twee uur tennistraining zijn, een uur multi-skills (bewegingsscholing ) en na de lunch worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Tennistopperskamp 9 is voor alle kleuren en leeftijden!

Voor alle tennistoppers die zich inschrijven voor de 9e editie van het Tennistopperskamp zal er ook Tennistopperskamp cadeau zijn. Dit blijft nog even een verrassing.

De prijs voor het kamp is € 150,00 per tennistopper. Dit bedrag is inclusief inschrijfgeld voor de LRT-Gameday 3 dagen lunch en Tennistopperskamp cadeau.

Graag horen wij ook of we rekening moeten houden met eventuele allergieën en medicijn gebruik.

Doe je mee? Stuur voor 17 april een mail naar jorg_verwey@leidscherijntennis.nl

Vriendelijke groet,

Thomas van Doorn, Jorg Verweij en de rest van het LRT Tennistopperskamp team.

 

Nieuwe pagina op Facebook

Nieuws van 20 april 2017

Volg ons ook op Facebook mail. De pagina is vernieuwd: klik hier.

Uitnodiging zomerlessen senioren 2017 TC Rijnsweerd.

Nieuws van 16 januari 2017

Herinnering! De inschrijving voor de zomertraining staat nog 4 dagen open t/m 19 februari!

Er zal op volgorde van inschrijving worden ingedeeld. De lessen starten in de week van 3 april.

Senioren kunnen zich voor een groep van 4 of 5 personen opgeven. Nieuw is dat een groep van 4 personen alleen kan trainen op de iets minder populaire tijden van 18.10 of 19.00 uur.

Een groep van 5 personen kan trainen op de populaire tijden om 19.50, 20.40 of 21.30. De leden uit een groep van 5 maken dan zelf een schema wie welke week met 4 personen aanwezig is voor de training. 

Er is een keuze uit 9 of 17 weken les. Op maandag worden er 8 of 16 lessen gegeven (het te incasseren lesgeld wordt naar rato aangepast). Op feestdagen en in vakantie's wordt er geen lesgegeven.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bellen (06-51107474) of mailen info@leidscherijntennis.nl  

Francesco Jetten

Locatie TC Rijnsweerd

Uitnodiging zomerlessen 2017 jeugd TC Rijnsweerd.

Nieuws van 16 januari 2017

Ter herinnering! De inschrijving voor de zomerlessen 2017 is geopend. Deze staat nog open tot 19 februari.

Er is een keuze uit groepen van 4 of 6 junioren. De lescyclus bestaat uit 18 lessen.

De lessen starten in de week van 3 april. Op zaterdagmiddag 1 april organiseren de trainers samen met de jeugdcommissie een openingstoernooi, dus houdt deze middag vrij om deze leuke acitiviteit niet te hoeven missen!

Met sportieve groet,

Francesco Jetten   

Locatie TC Rijnsweerd

Uitnodiging senioren lessen Larsheim seizoen 2017.

Nieuws van 8 januari 2017

Je kunt weer voor een nieuwe lesserie inschrijven! De inschrijving staat open t/m 22 januari.

Er is keuze uit een groep van 4 personen gedurende 5 weken een uur competitietraining, kosten € 65,00 p.p.

Andere optie is gedurende 10 weken reguliere training van een uur met 4 personen, kosten € 130,00 p.p.

Er kan ook gekozen worden voor privéles van een uur met 1 of 2 personen, kosten € 520,00 of € 260,00 p.p.

De lessen starten in de week van 6 februari. Na afloop van deze serie kunnen de lessen uiteraard verlengd worden.

Joep zal de lessen weer verzorgen, dus mocht je vragen hebben dan kun je hem het beste appen of bellen op nummer 06-21206472.

Met sportieve groet,

Francesco Jetten

Locatie Larsheim Tennis

Uitnodiging jeugdlessen Larsheim seizoen 2017

Nieuws van 8 januari 2017

De nieuwe lessen starten in de week van 6 februari. De inschrijving staat nog twee dagen open tot en met zondag 15 januari.

Er is zoals ieder jaar weer een keuze uit een lesgroep van 4 junioren of 6 junioren gedurende 30 weken (periode februari t/m november).

Voor de kinderen die competitie gaan spelen wordt er naast de reguliere les van 30 weken ook een les van 6 weken aangeboden. De kinderen krijgen dan de kans om samen met hun teamgenoten te oefenen op tactische situaties in het enkel- en dubbelspel, zodat ze optimaal voorbereid zijn op de competitie in april/mei.

Trainer Joep Laurs zal alle lessen verzorgen. Voor vragen over spelnivo en indeling lessen, is hij bereikbaar op nummer 06-21206472. 

Met sportieve groet,

Francesco Jetten

Locatie Larsheim Tennis

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie
  • Klik op de pen om het inschrijfformulier op te roepen

SPONSORS

Leidsche Rijn Tennis
Pieter D'Hontlaan 71, 3541AS Utrecht
Telefoon 06-51107474
E-mail info@leidscherijntennis.nl
KvK-nr 30093307

FB