User Name

Password

Info New or Forgotten?

Klik HIER voor de homepage

Home

Welkom bij Leidsche Rijn Tennis

Leidsche Rijn Tennis (LRT) verzorgt met haar team van gediplomeerde trainers al ruim 30 jaar trainingen voor verenigingen en tenniscentra in de regio Utrecht. LRT staat bekend om de grote betrokkenheid bij de verenigingen, het leveren van goede kwaliteit en het organiseren van vele evenementen. Klik hier voor meer informatie.

Welkom bij LRT

SPONSORS

LAATSTE NIEUWS

Uitnodiging ABN Tennistoernooi Kidsday woensdag 12 februari 2020.

Nieuws van 31 october 2019

Laatste kans om je nog aan te melden. De inschrijving sluit 18 december.

MET LRT voor het 11e jaar NAAR ABNAMRO TOURNAMENT KIDS DAY?

We genieten al vele jaren van fantastisch tennis in Rotterdam en ook in februari 2020 doen er weer vele wereldtoppers mee aan het toernooi!

De nummer 5 van de wereld Daniil Medvedev is tot nog toe de hooggeplaatste speler die zijn opwachting maakt. De jongste winnaar van de ATP Finals 2019 Stefanos Tsitsipas (nummer 6) en de winnaar van vorig jaar Gaël Monfils (nummer 10) zijn ook weer te bewonderen. Verder doet David Goffin mee (nummer 11), toptalent Denis Shapovalov (nummer 15)  en de finalist van vorig jaar en fantastische stilist met de mooiste backhand van de wereld Stan Wawrinka (nummer 16). Er zullen vast nog andere toppers door Richard Krajicek worden gecontracteerd in de komende weken. De kans om ze van dichtbij te zien schitteren! Het toernooi wordt gehouden van 10 t/m 16 februari 2020 in Ahoy Rotterdam.

Wij gaan op woensdag 12 februari 2020.
De bus vertrekt om 13.00 uur bij de bekende opstapplaats in De Meern, Meerndijk 126 (bij poppodium de Azotod). Rond 19.00 uur komen we weer aan in De Meern.

Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen met ons mee. Jongere kinderen kunnen alleen mee, wanneer één van beide ouders meegaat. Ouder dan 12 jaar kan uiteraard ook mee als ze vrij krijgen van school :-).
De kosten zijn € 39,00 p.p. (inbegrepen zijn het toegangskaartje, busreis en T-shirt voor de kinderen).  

Overige informatie
Mocht uw kind een allergie hebben, dan horen we dit graag van te voren. Ook dit jaar gaan er een aantal trainers mee als begeleiding. Maar zonder hulp van enkele ouders kunnen we deze activiteit niet organiseren. Graag doen wij dan ook weer een beroep op u. Mocht u mee willen gaan, laat het ons dan via de mail even weten en schrijf dan ook via de site in. Als begeleider betaalt u € 39,00 p.p. (volwassen toegangskaartje en busreis).

Opgeven kan via de meegestuurde link of via www.leidscherijntennis.nl onder het kopje "Agenda"/Laatste Nieuws. 

De inschrijving staat open zolang er kaarten zijn, maar uiterlijk tot 18 december, want dan verloopt onze optie op de kaarten. 

Mochten er vragen zijn, dan kunt u mailen naar info@leidscherijntennis.nl      

Met sportieve groet,

Francesco Jetten

AGENDA

Thu 31 oct

Uitnodiging ABN Tennistoernooi Kidsday woensdag 12 februari 2020.

TENNISTOPPERSKAMP - klik HIER

DE LEUKSTE TENNISTOPPERSKAMPEN VOOR KINDEREN EN JONGEREN UIT DE REGIO UTRECHT

Leidsche Rijn Tennis
Pieter D'Hontlaan 71, 3541AS Utrecht
Telefoon 06-51107474
E-mail info@leidscherijntennis.nl
KvK-nr 30093307

FB